Lidt om min baggrund.

Jeg er født i 1965 i Ho tæt ved Skallingen, – og også opvokset i det aller vestligste hjørne af Danmark. Efter nogle år rundt i landet – Århus, Hjørring og Holstebro – flyttede jeg i 1997 atter tilbage til det sydvestjyske sammen med min lille familie.

Så længe jeg kan huske, har jeg tegnet, malet, modelleret, – og eksperimenteret kreativt. Jeg boede som ganske ung fem år i Århus, hvor jeg bl.a. tog grundskolen på Århus Kunstakademi samt et årskursus på Århus Reklameskole. Derudover har jeg gennem årene gennemført flere kortere kurser på bl.a. Kunstakademiet.

Jeg er uddannet pædagog, og det er klart min ballast herfra samt min store fascination af mennesker – og levende væsener i det hele taget – der afspejler sig i mit motivvalg. Desuden lader jeg mig inspirere af den skønne sydvestjyske natur, som jeg bor midt i.

Det er næsten altid mennesker, dyr og deres relationer, der er det centrale i mine værker, og jeg kan godt lide, at der er små “fortællinger” gemt i mine billeder. Fortællinger som “pirrer” beskuerens nysgerrighed og sætter fantasien i gang.

Ofte kan mine malerier være flere måneder undervejs, da jeg kan gå til og fra arbejdet rigtig mange gange, inden jeg ender med at være tilfreds, – og jeg har tit gang i flere arbejder på en gang.

Ind i mellem laver jeg også mindre skulpturer, og er her især meget fascineret af samspillet mellem kunst og natur.

Jeg deltager løbende i både separat- og fællesudstillinger.

Og jeg er medlem af Kunstnetværk Sydvestjylland (www.kunstnetsydvest.dk), Kunstrunden Sydvestjylland (www.kunstrunde.dk) og Kunstnergruppen Art8.

Ring eller skriv og aftal et tidspunkt, hvis du har lyst til at kigge forbi mit værksted!

Ann Møller, Skovkrogen 11, 6840 Oksbøl

Tlf: 22345065

E-mail: annpmoller@gmail.com